Wij zoeken nieuwe leden!

Ook dit jaar is het Amsterdams Studenten Orkest, onder leiding van Peter Veenhuizen, weer op zoek naar enthousiaste leden om ons te versterken! Bij ons orkest zitten studenten die ervan houden om samen muziek te maken. We repeteren iedere maandag van 20:00 tot 22:00 uur in de Willem de Zwijgerkerk in Amsterdam-Zuid. Daarnaast geven we concerten op mooie locaties, zoals afgelopen jaar in de Hortus Botanicus tijdens het Amsterdam Light Festival en op Paleis het Loo. Ons orkest heeft niet enkel twee concerten per jaar. We zijn continu op zoek naar leuke en gevarieerde projecten waaraan wij kunnen meedoen. Hierdoor spelen we op de meest uiteenlopende evenementen en locaties: van de inhuldiging van koning Willem-Alexander tot modeshows en van CD opnames tot ons zomerconcert in de Dominicuskerk.

Verder staat gezelligheid hoog in het vaandel. Iedere derde maandag van de maand is er een borrel. Daarnaast organiseert de Feestcommissie regelmatig activiteiten zoals barbecues en gaan we komend jaar op buitenlandreis naar Gent. Verder krijgen we bezoek van een orkest uit Madrid om samen een concert te geven.

Dus lijkt je het leuk om je aan te melden of ben je nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij onze open repetities of stuur een email naar: info@amsterdamsstudentenorkest.nl. Wij zijn speciaal geïnteresseerd in violen, alt-violen, cello’s, koperblazers en slagwerkers.

Tot snel!

Het bestuur